Wednesday, April 7

Tag Dari Mast

Mast telah mengetag saya :)


 *Edited* Apa yang anda jenguk di internet hari-hari? - lebih kurang gitu le bunyiknya :)


Sampai je kat ofis sah-sah lah kena bukak email rasmi dulu. Kemudian barulah boleh berjimba-jimba.


Mula-mula kita buka blog sendiri dulu.



Sambil-sambil tu kita buka FB Lite. Tapi saya tak dapek pulak nak letak gambar kat sini sebab takleh login dari tadi. Apsal tah.


Lepas dah sibuk-sibuk baca status orang lain, saya jenguk ke sini pulak.





Dan ke sini.



 OK OK saya mengaku saya memang prefer baca paper picisan yang ringan-ringan berbanding paper perdana gitu. Hehe.


 Bila poket kering kontang hujung bulan, atau bila gaji masuk, saya ke sini :P




Cukuplah tu kot. Mari kita tag orang lain pulak:

1. fid
3. LV
4. eza


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!