Thursday, May 7, 2015

Ripple Effect

Assalamualaikum!

Sekadar berkongsi.

Pernah terbaca satu poster yang dilekatkan kat dinding bilik seorang lecturer masa zaman degree dulu, bunyinya lebih kurang gini,

"Apa sahaja yang kita cakap atau lakukan, ianya akan memberi kesan kepada 163 orang yang lain."

Gitu lah lebih kurang bila dah translate ke BM. My English is karatz oredi  (^‿◠)✌

Maknanya, setiap apa yang kita buat, memang akan beri 'ripple effect' atau kesan riak takabbur air pada orang lain.




Wednesday, May 6, 2015

Promo Shaklee Mei 2015


Assalamualaikum

Promo Shaklee ni makin menjadi-jadi pula setiap bulan hehehe.

Bulan ni promo Shaklee ialah....

Seronoknya! : Nutriferon dan Shaklee Collagen Powder Dah Kembali!


Assalamualaikum!

Haih seronok sesangat nih!

Setelah beberapa lama, akhirnya Nutriferon dengan Collagen Powder Shaklee dah ada kat pasaran semula!



Syok oo makan Collagen Powder a.k.a SCP ni. Ni pengalaman sendiri la kan, Biasanya pagi-pagi kalau bangun tidur tu, mak aiii... minyak sekati kat muka. Hehe.

Friday, April 10, 2015

Announcement: Sudah Tukar!


Assalamualaikum dan Salam Jumaat.

Lama gilaaaa tak update blog kan?

Punyalah lama sampai lupa nak bagitau yang nombor telefon saya dah bertukar.

Nombor yang lama tu dah tak available tau. Panjang kisahnya. Huhu sedih sebab saya sayang nombor tu.

Anyway, untuk rakan-rakan dan pelanggan-pelanggan Shaklee yang saya sayangi, kalau nak hubungi saya boleh tengok kat bawah ni ya.

Friday, November 21, 2014

Jumaat

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Bertemu lagi dengan Jumaat. Syukur masih diberi peluang bernafas di atas muka bumi ni, walau amal tidak sebanyak mana.


Image from Google

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!