Tuesday, November 25

Dan Keputusannya....

Semalam lepas habis kerja, mama singgah ke klinik. Doktor check, rupa-rupanya kencing kotor. Mama kena lebihkan minum air. And doktor suggest minum air barli.

Dapatlah ubat lawas, antibiotik dan ponstan (betulkah ejaanku ini?) sebab mama migrain sekali.

Balik rumah mama terus terbaring sebab tak larat nak buat apa-apa. Asal berdiri je rasa melayang. Abah pulak terus keluar pi farmasi. Beli home pregnancy test.

Masa mama mandi, mama pun menge-test lah. Dan keputusannya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Negatif

Iye. Negatif ya kawan-kawan. Imran dan Irma masih belum bersedia untuk terima adik lagi. Dan badan mama pun rasaya belum cukup kuat untuk pregnant lagi.

Entahlah. Mama ni sekarang asyik rasa sakit-sakit badan aje. Macam orang tua (muda sangat ka?)

So today mama amik cuti walaupun takde mc. Mama nak rest. Jap lagi nak hantar Imran & Irma pi taska, dan mama nak rest sepanjang hari. Pinggangku sakit doh!
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!