Thursday, November 20

Tudung dan Sakit

Huhu... merayau-rayau ke blog orang, rasa teringin pulak nak memakai tudung yang ada awning itu (apa namanya mama tatau). Hahahaha. Nampak begitu comel, kemas dan ayu sekali. Tapi kalu mama pakai, tak ke muka mama nampak bertambah bulat? Almaklum mukaku ini begitu chubby sekali Huhu.

Harus try nanti.

Well, update pasal batuk Imran - kini dilengkapi dengan selsema sekali. Pakej. Huhu.

Dan Irma pun kena selsema jugak.

Petang semalam badan Imran sedikit panas. Demam sikit lepas kena cucuk kelmarin. Semalam lepas susu mama bagi Imran makan ubat. Alhamdulillah panas badan dah kurang.

As for Imran, ubat dah ada. Both for batuk dan selsema.

As for Irma, mama kena minum Peel Fresh Orange la nampaknya. Untuk menambahkan kandungan Vitamin C dalam susu. So far, apa yang mama buat ni berjaya hilangkan selsema Irma dalam masa sehari-dua aje. Hopefully kali ni macam tu jugak la kan.

Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada keluargaku. Amin...
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!