Tuesday, June 30

Saya Juga Sudah Jatuh Chenta...

.... sama dia. Hehehe.



Pic from here


Berikutan kisah 1.5 kelmarin, maka kononnya saya dan En Abah hendak menontonlah sekali lagi cerita tu. So, ke Alamandalah kami semalam. Cadang nak tengok show pukul 9pm. Ya, begitu gigih nak tengok Transformers.


Tapi, gagal lagi. Sampai turn kami beli tiket, sold out dah semuanya. Tinggal show pukul 12.30 mala. Gilo ko apo nak tengok show tengah-tengah malam masa weekdays? Haruslah saya tidur kat ofis nanti kekdahnya.


So, untuk mengubat hati yang kecewa, kami menontonlah 17 Again. Itupun setelah saya terbaca dalam blog LV pasal cerita ni. Jadi, beli ajelah tiketnya. Pukul 9 jugak.


Pic from here


Pukul 9 malam, di kala orang lain berebut masuk panggung nak tengok Transformers, kami dengan berlenggang kangkung masuk rumah no 8 untuk menonton cerita ini.


Tak expect apa-apa pun masa nak tengok cerita ni. Tapi, ya, seperti LV, saya juga terkagum dengan lakonan Zac Efron ni. Pandai dia lakonkan watak seorang ayah yang terperangkap dalam tubuhnya sendiri ketika berusia 17 tahun. Ye lah, selama ni hanya tengok dia berlakon musical movies aje kan. Asyik dok menyanyi menari aje.


Apa-apa pun, kamu memang best lah, Zac Efron. I heart yuh!


Reblog this post [with Zemanta]
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!