Tuesday, June 30

Happy 1st Birthday Qarissa!

Hari Sabtu malam, saya ke rumah Watie sempena birthday baby girlnya yang sungguh cute, Rania Qarissa.


Wahh... sungguh meriah sambutannya. Siap ada Clifford dan Clown lagik! Imran dan Irma siap bersalam-salam dengan anjing merah tu. No samak required! Hahaha. Makan? Tak payah cerita lah. Saya rasa saya dan En Abah lah yang paling banyak ambik kambing panggang tu. Hohoho. Marbeles okeh.


Again, saya TIDAK membawa kamera. Jadi, saya tempekkan gambar-gambar dari tuanpunya blog aje, ye? Ampun.






Tuan rumah bersama hubby dan birthday girl yang cute sangat!



Inilah Clifford si Anjing Besar Berwarna Merah itu. Bersama tuan rumah.
Cari di mana saya? Hehehehe.




Dan inilah clown yang entertain kanak-kanak


Sangat syok makan kambing panggang di situ. Hahaha. Dan ampun, Puan Watie. Mak tak sempat beli hadiah! Huhu. Duit salam jadilah ye? Dahlah tak bagi hadiah, tuan rumah pulak yang bagi doorgift kat tetamu. Segan seh!


Sedang sibuk melantak makan kambing panggang yang menggunung atas pinggan, tiba-tiba dapat panggilan telefon dari adik supaya pulang ke kampung halaman saya yang 'jauh' itu. Nak tak nak, terpaksa lah menghentikan aktiviti makan kami. Terus berjumpa tuanrumah, minta izin balik. Huhuhu.


Sesi salam menyalam yang agak kelam kabut.
Lihat appearance ku, selekeh kan? ;P
Oh, yang berbaju hijau striking di malam gelap gelita itu ialah En Abah yang sedang mendukung Imran.


Masa tuan rumah dok sibuk mengangkut barang, masa tu laaa mak menyebok nak salam. Huhuhu. Ampun lagi sekali, Watie! Tak menyempat apa, terusss kami balik. Tu yang tak sempat bergambar tu, Watie. Hiks.


Dalam kereta, lagi lebih kurang 100 meter nak sampai kampung saya, tiba-tiba adik saya telefon.


"Akak, kitorang dah nak balik dah. Semua orang dah balik. Akak kat mana?"


Dush!!! Tak ke rasa macam nak kena hempuk aje adikku itu? Sudahlah meninggalkan kambing panggang dan makanan lain majlis orang tergesa-gesa, bila dah nak sampai boleh pulak dia kata semua orang dah balik? Hangin sungguh mak, nyah!!!





Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!