Wednesday, June 10

Happy 3rd Anniversary


Hari ni genap 3 tahun usia perkahwinan saya dan En Abah.


Well, no celebration, no presents. Cuma ucapan 'Happy Anniversary' aje yang sempat saya wish kat En Abah. Hm, lagipun, hadiah-hadiah sebelum ni pun hebat-hebat belaka. Jadi, tahun ni, hold dulu la tang hadiah tu. Boleh tak En Abah?


Tahun pertama perkahwinan, saya beri En Abah hadiah ini:


Muhammad Imran Danish


Tahun kedua pula, hadiah ini:

Irma Adreanna


Mahal tau hadiah dari saya. Tidak ternilai harganya ;)


Siap beri in advance lagi. Yang 1st, sebulan 5 hari sebelum tarikh anniversary. Yang 2nd, 2 minggu sebelum tarikh anniversary. Hihi.


Maka, tahun ini tiada hadiah ye En Abah. Bagi la saya rest. Hahaha.


Happy 3rd Anniversary, abang! Semoga kita akan berbahagia hingga ke akhirat nanti. Walaupun bertimpa-timpa dugaan datang kat kita, saya harap kita akan makin kuat dan rapat dalam nak menghadapi segala dugaan ni.


I love you so much!




P/S: Anniversary saya sama la pulak dengan birthday bos saya. Isk!!


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!