Wednesday, September 16

Melepas Terlepas

Semalam En Abah ajak beli baju Melayu di Al.amanda. Dah lama dia aim baju Melayu ni. Memang cantik ah.


So selepas berbuka dengan semangatnya kami ke Ala.manda. Bawak Imran sekali sebab baju Melayu Imran pun belum beli. Konon nak beli sama-sama dengan baju En Abah la konon.


Sampai kat Al.amanda, fuh ramainya umat. Macam weekend pulak.


Terus ke tempat baju Melayu idaman tu. Sayangnya... SOLD OUT!


Dah agak dah. Tu lah En Abah takmo beli awal-awal.


Maka petang ni misi memburu hantu baju Melayu En Abah dan Imran akan diteruskan. Mungkin juga akan membeli henbeg dan kasut raya jugak *wink wink*.


Oleh itu saya umumkan yang saya amik half day hari ni demi untuk menjayakan misi itu dan misi tambahan saya.



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!