Thursday, January 24

Alahai Suamiku

Hari ni kitorang balik Cheras coz hubby nak buat keje and takde sape pulak nak jaga Imran. FYI hubby dah takmo hantar Imran ke nursery lama since baby dah ramai sangat kat situ and Imran asyik sakit aje kat sana. So hubby jaga sendiri Imran but then, dia pun kena fokus kat kerja dia jugak walaupun kerja dia tu boleh buat dari rumah. Tau2 je lah bila dah ada baby ni asyik nak perhatian aje.

So berbalik pada cerita asalnya, baliklah kami ke Cheras. Hubby dgn Imran balik dulu. Aku lak tumpang adik aku yang habis kelas pukul 6pm nanti. Sebelum tu aku dah pesan kat hubby untuk bagi kunci kat aku before balik Cheras coz banyak benda nak kena setelkan kat rumah tu. Baju pun tak packing.

Lunch hour, hubby still belum bertolak so dia ajak lunch sama. Lepas lunch dia hantar aku and terus bertolak balik ke Cheras. Alih2 aku lupa pulak nak mintak kunci kat dia. Padahal dah macam2 yang dia pesan kat aku. Angkat toto la, cuci periuk la, buang sampah la. Hehehe. Alahai suamiku, mintak maap la banyak2 coz lupa nak mintak kunci tadi. Dia pun lupa nak bagi kat aku gak. Haiyo masalah betul kalau laki-bini dua2 pelupa. Hahahaha.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!