Friday, May 8

Hmm...

Seronoknya ada kawan-kawan yang bercuti sempena Hari Wesak esok. Saya kerja. Takde makna kalau cuti am jatuh pada hari Sabtu pun.

Hm. Hari ni ada meeting bahagian. Borang permohonan pendahuluan saya masih lagi belum submit. Sebab surat jemputan dari pihak yang organize kursus tu masih belum di-email. Padahal saya dah banyak kali call suruh email. Takde surat jemputan, takleh mintak tandatangan bos. Nanti borang tak lengkap. Kalau borang tak lengkap, takleh dapat duit pendahuluan hari ni. Kalau takde duit pendahuluan tu, macamana nak ke Ganu? Huhu. Poket saya sudah kering ni.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!