Thursday, June 18

Macam Ah Long!

Sakit hati aku dengan Cou.rts Mam.moth (CM) nih. Dok call aku kat ofis. Dah la bukan direct line aku. Tak pasal-pasal ada staf bagitau depan-depan semua orang yang CM call.


Sah-sah orang lain semua dengar.


Sah-sah diorang ingat aku dok berhutang takmo bayar.


Padahal aku dah habis bayar okeh! Dah settle dah 2 months ago. Masa tu dapat rezeki terjelepuk terus aku buat full settlement kat CM sebab tak koser nak angkat hp bila diorang call tiap-tiap bulan. Lambat satu hari pun bising!


Apasal la suka ganggu hidup aku ha, CM?


Tobat takmo beli apa-apa lagi kat sana.


Macam Ah Long mintak hutang!




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!