Monday, November 30

Apo Nak Dikato...

Hujung minggu ini SIL saya akan melangsungkan perkahwinan. Sebagai seorang menantu hantu yang baik, seharusnya saya pun meringankan tulang membantu mana yang patut.


Awalnya En Abah suruh saya ambil cuti Jumaat dan Isnin. Elok je cuti saya dah approved, En Abah suruh tukar ke Khamis dan Jumaat pulak. Aiseh.


Hari ni saya ingat nak tambah la cuti hari Khamis ni. Baru je nak apply cuti, datang pulak surat suruh attend talk apa tah.


Yang tak bestnya, talk tu ialah pada hari Khamis.


Hm. Macamana ni En Abah?




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!