Wednesday, May 12

Oh Yeah!

Sekali lagi aku tukar cat rumah nih. Alaa cat free kan. Hahaha.


So, apa komen? Ok kah? Tulisan kecik sangat ke, susah nak baca ke apa ke... silalah komen dengan jujur. Aku terima apa juga komen mahupun kutukan. Hehe.


Aku dah try tengok guna IE. Hmmm nampaknya tang bloglist yang kat sidebar belah kiri ni still ada strikethrough tu. Cis. Takpe takpe. Karang aku godek2 le lagi kalau rajin.


Oh ye, gajah comel berwarna biru itu mewakili aku ye. Aku kan besar macam anak gajah. Besar tapi comel. Itulah aku. Hahaha.


Oklah. Sila jangan segan-segan bagi komen ek. Tengs.


UPDATE:

Dah berjaya menyingkirkan strikethrough itu. Yay! Akhirnya kini pasti ku merasai cinta abadi berjaya jugak!

Oh ye (lagi), font yang aku gunakan untuk Blog Title, tarikh dan sidebar sebenarnya guna font 'Girls are Weird', mungkin kat sesetengah pc tak keluar font tu kot. Oleh itu kalau nak nampak blog aku ini ikut mata aku, silalah download font 'Girls are Weird' tu :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!