Tuesday, February 23

FB Lite

Saya adalah pengguna tegar FB Lite semasa office hour. Yelah, nak login FB yang biasa tu mak kena block, nyah. Nasib baik lah ada FB Lite ni. Kalau tak, sunyi hidup. Ngehngeh.


Apa beza FB Lite dengan yang biasa?


Yang saya perati, kat FB Lite ni, bukan semua status kawan-kawan kita dia update. Cuma certain person je. Tang mana dia pilih orang tu, saya tak tau.


Lepas tu, kat FB Lite dia kita cuma boleh update status, tengok events (eg birthdays), chat, dan tengok/balas message dalam inbox.


Nak main games? Hareemmmm....


Oh, oh dan saya totaplah tak dapek nak berchatting kat FB Lite tu sebab totapplah jugak kena block kan. Huhu.


Jadi segala aktiviti tidak bermoral berjimba-jimba dalam FB adalah selepas pukul 5.00 petang saja ye kawan-kawan. Dan minta ampun juga andai ada yang cuba menegur sapa saya thru FB chat tapi tak dilayan. Ini adalah kerana saya tak tau pun anda tegur saya. Huhuhu.


So, korang macamana pulak? Guna FB Lite atau FB biasa?



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!