Friday, February 19

Tolongggglah

jaga kebersihan di tandas. Loya tekak mak okeh!


Tadi, seperti biasa saya singgah di toilet feveret untuk menunaikan hajat yang terpendam :P tapi hilang selera bila melihatkan toilet yang tidak di-flush. Siap ada souvenir gitu. Haih. 


Tolonglah jaga kebersihan. Walaupun ada kakak cleaner yang cuci toilet tu, takkan lah nak biar dia yang bersihkan 'bahan buangan' kita. Tak sesuwei tau.


Macamana kita mula-mula masuk toilet yang bersih, macam tu jugak le sepatutnya rupa toilet tu bila kita dah habis guna. Kalau lepas dah habis buat bisnes, silalah flush. Kalau takleh flush, sila masukkan air dalam tangki tu (paham ke apa yang mak maksudkan ni?) sampai kita boleh flush. Bukannya susah mana pun.


Sekian bebelan di petang Jumaat yang super busy ini :P


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!