Friday, February 5

Tukar Lain Ajelah.

Kesian En Abah. Penat dia drive ke sana. Alih-alih, kelas kensel sebab lecturer MC. Dah lah jauh gila U dia.


Masalahnya, dah berapa kali dah kelas lecturer ni kensel. Takde notis lak tu. Dan, berdasarkan cerita-cerita student kat situ, 60% student nya gagal semester lepas.


Macamana la student tak gagal kalau kelas asyik batal je. Dah la dia je satu-satunya lecturer yang ada untuk subject tu. Kalau tak, sure semua student tukar nak masuk kelas lecturer lain.


Hm... tukar uni lain ajelah En Abah. Huhu.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!