Friday, February 5

Sebelah Tangan

Pagi tadi masa tengah breakfast kat kafe, ternampak satu student ni sedang sibuk ber-sms. Dia guna dua-dua tangan dia. Wah. Saya rasa pelik dan sedikit kagum di situ. Sebab saya kalau sms guna jari-jemari kasar sebelah tangan (read: tangan kanan) je. Tak reti lah guna dua-dua tangan. 


Tadi dengan lawaknya saya try guna dua-dua tangan untuk hantar sms ke En Abah. Ye, gigih mak, deknon! Tapi hasilnya banyaklah typo di sana sini. Hahaha.


Korang guna sebelah tangan ke, dua-dua tangan masa sms?


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!