Wednesday, May 26

Kawan Baik

datang menjenguk setelah seminggu lebih lambat berbanding bulan-bulan lepas. Agaknya sebab itu ke aku ni sampai migrain, demam-demam?


Kata En Abah, bukannya demam sebab kawan nak datang, tapi demam sebab kawan tak datang-datang. Nampak tak bezanya di situ? Kalau tak nampak, buat-buat nampak aje lah. Hehehe.


Hari ni adik ipar aku konvo. So masa lunch hour tadi aku keluar sekali dengan the whole family. Lunch sesama. Sekali sekala makan kat tempat mahal ni, best jugak. Boleh berangan jadi orang kaya jap. Tak gitu? :P


Ok lah. Perut rasa tak sedap. Nak merapu panjang-panjang pun jadi tak reti. Sebagai penutup entri hari ini, aku nak ajak kawan-kawan jenguk sini - 10 Amazing Little Heroes.


Till then, tata!


Nota ZZ: Dah lama tak nampak Tata. Sudah menyepikan diri atau tukar alamat rumahkah?



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!