Thursday, July 15

Lap-Lap Habuk

Banyak jugak habuk kat blog saya ni. Maklumlah dah tiga hari tak menulis apa-apa dalam blog. Hihi.


Dua tiga hari ni hidup adalah sedikit busy dan bergelumang dengan buku. Orang nak exam le katakan. Gila ah dah berkarat otak nak amik exam-exam nih.


Alhamdulillah paper 1 dah selesai. Saya keluar awal sebab dah tak reti nak goreng apa lagi. Kekekeke. Nasib lah. Hopefully lulus.


Next week ada lagi satu paper menunggu. Sigh. Cuak nih. Cuak-cuak tapi weekend ni saya tetaplah ke PD ikut family bersuka ria. Hoyeh. Hahaha. Mari kita tutup buku dulu.


Jom siapkan kerja dulu.


Lepas tu, kita enjoy! :P

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!