Monday, July 12

Status Pagi Ini

Pagi ni adalah sangat mengantuk. No, no. Bukan pasal World Cup. Tak tengok pun.


Tapi sebab anak dara tidur pukul 4 pagi!!!!


Entah apasal tah, asyik merengek je. Kejap nak susu, kejap nak tuala, kejap nak bear, lepas tu yang paling tak reti nak respon ialah bila dia kata nak 'satu tiga'. 


"Mana shatu tiga? Mana shatu tigaaaa??!!!!" Oh Irma. Mama tak paham apa yang Irma nak! Huhu.


Sudahnya saya serahkan kepada En Abah untuk handle Irma, sebelum singa betina membuat 'special appearance'. 


Seriously, saya perlukan tidur sekarang ni. Yang terbayang di mata ialah bantal dan tilam di rumah yang melambai-lambai sambil memanggil-manggil kerinduan. Fuh.


Oh ye. Tahniah kepada pasukan dan penyokong setia Spain atas kejayaan menjadi champion WC tahun ni :)


Zzzzzzzzzz.....


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!