Friday, July 9

Entri Tah Hape Hape

Busy sepanjang hari ini, ditambah rasa kurang selesa kerana tidak berada di tempat sendiri.


PC saya sudah selamat dihantar ke bahagian sistem. Entah bila akan dapat semula saya pun tak pasti. Risau juga sebab macam-macam fail dan dokumen ada dalam PC tu. 5 tahun punya kerja tu beb. Naya je kalau hilang, kan. Harap2 nya tak pape lah.


Minggu ni WAJIB study. Tinggal berapa hari je lagi nak exam ni. Kecuakan mula melanda. Huhu.


Tah pape entri hari ni. Ni entri sangap namanya. Ok lah. Nak menunggu En Abah datang jemput. Babai.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!