Thursday, September 2

Cuti Raya

Raya dah dekat so cerita asyik berkisar pasal raya je lah kan.


Saya belum apply cuti raya secara rasmi. Takat baru isi jadual cuti aje. Tahun ni tak berapa ramai officemate yang bercuti sakan. Tak macam tahun-tahun lepas. Kenapa ye?


Insyaallah tahun ni saya ambil cuti raya bermula 9hb sampailah 17hb. Lama ke tak lama? Tapi total annual leave yang diambil dalam 5 hari lah. 10hb memang sah-sah la cuti umum kan. Lepas tu 16hb pun cuti umum lagi. Cuti Hari Malaysia kan?


So, kawan-kawan dah apply cuti raya ke belum?


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!