Thursday, September 30

Makan Makan Makan

Hari ni ada jamuan raya kecil-kecilan kat ofis. Kecil-kecilan bermaksud buat untuk kitorang2 ni je. Biasanya siap jemput orang dari ofis2 lain. Tahun ni bajet selim-melim so tak dapek la nak jemput orang lain.


Walaupun kecil-kecilan makan tetaplah mewah. Nasi hujan ribut panas, ayam masak merah, rendang (ke opor? tah. mak tak makan lagik) ayam, acar, dalca, rendang paru+limpa (ai tak reti makan limpa. huhu), buah-buahan dan kuih-kuihan :P


Mintak maap gambar takde sebab mak punya ofismet belum upload kat FB. Hehe. Nak harap kamera sendiri nan ado. Kot nanti dah ada mak tepek la dalam blog ye.


Alhamdulillah kenyang banget hari ni. 


Part tak best hari ni ialah tak pasal-pasal nama naik kena attend entah ceramah apa ntah. Tak de submit nama apa-apa tetiba dapat email suruh pergi. Terkejut badak ko. 'Saya yang menurut perintah' aje lah nampaknya :)


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!