Thursday, November 25

Hahahaha

Sesaja klik kat Stats kat Dashboard tu... nak tengok-tengok le keyword yang membawak manusia-manusia ni ke blog nih.


Adeh.


Terasa seperti ai mempunyai blog lucah pulak.


Ada keyword yang 'mama kena rogol' la, polis kena rogol' la. Ni mesti kes cerita pasal lelaki pun kena rogol tu.


Pastu yang paling lawak sekali ialah 'tempek paling besar di dunia'. Kahkahkah.


Seperti yang pernah ai bagitau dulu, tempek orang Malaysia tak sama dengan tempek jiran kita di tanah seberang tu. Kalau kita sebut tempek, maksudnya tepek ke, lekat ke kan. Jiran kita pulak kata tempek tu ialah aset perempuan tang belah atas tu. Breast! Ekeke.


Tapi mengapakah hendak dilihat tempek paling besar di dunia itu? Saya suggest orang tu guna keyword in English lagi mudah. Berlambak boleh jumpa kalau tanya Mr Google :)


-Scheduled Entry-


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!