Tuesday, January 11

I Will Follow U

Bukan 'will', tapi memang dah follow pun. Hihi. Saja tajuk kasi sedap sikit la kan :P


Udah lama tak dapat award. Tup tup pagi ni dapat pulak award dari hot mama yang baru aje selamat melahirkan. Siapa lagi kalau bukan empunya blog beruang bersalji tu. Thanks beb.




Ucapan anda
Terima kasih bebanyak ye Isabelle.  Memang follow blog dia nih sejak dari MSK gathering yang 1st dulu.


Berikan 4 ciri girl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband:
Hm... penyayang, penyabar, of course ada sense of humor, family-man. Pendek kata, macam En Abah lah kan :)


Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
Trust each other.


Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta?
Pernah.


Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award
1. Cikgu Intan
2. Lia
3. Nieza
4. mamaDhea
5. KV
6. sisdee
7. Ealyie
8. TTM
9. Ila
10. Madam Bling-Bling




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!