Thursday, July 21

Hello

Sedang berehat sambil temankan En Abah tengok bola.

Semalam pi check up. Result mgtt aku sungguh menyedihkan. Ye, bacaan untuk lencing manis sangat tinggi weh. 9.6.

Salahkan diri sendiri kerana sungguh beriya makan durian masa balik seremban last week.

Salahkan diri sendiri jugak kerana makan gula-gula agak banyak dek kerana nak tahan ngantuk masa gi lursus hari tu. Eheh.

So, lagi tiga minggu aku kena hadap air gula tu lagi sekali. Paling tak best sebab takleh puasa masa tu. Huhu.

Blood pressure ok. Baby Alhamdulillah ok dan dengan lepaknya telah menunjukkan jantinanya kat aku dan doktor. Hehe. Berat baby 788gram. Berat yang ok untuk baby 25 minggu.

So, next appointment ialah 19 Ogos. Aku kena jaga makan especially tang benda benda manis nih.

Oh aku dah start kerja kat tempat baru. So far so good. :-)
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!