Friday, January 20

Hello!

Assalamualaikum! 


Hari ni hari ketiga masuk kerja. Kerja-kerja pembersihan inbox tak habis-habis lagi. Inbox pun dah penuh sampaikan email lain asyik kena tendang keluar.


Otak masih blur bila buat kerja. Haha. Maklumlah dah tiga bulan tak pikirkan soal kerja. 


Jadual makin padat sekarang ni. Imran & Irma dah start tadika. Raisha pulak ke taska. Memang agak kelam-kabut le pagi-pagi tu, especially tang kejutkan budak-budak ni bangun mandi. Hoho. Maybe kena awalkan lagi waktu bangun pagi kot.
Raisha? Last time check-up 2 bulan beratnya dah 5.4kg. Alhamdulillah sihat dan masih bf dengan mamanya ni. Aktiviti mengepam kat ofis dah mula macam dulu balik :)


Ok. Sambung cerita kendian ek. Tata.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!