Friday, July 4

eSell Shaklee - Mudahnya Membeli Secara Online!

Assalamualaikum


Alhamdulillah.


Semenjak Shaklee dah mulakan operasi secara online, segala-galanya tampak lebih mudah sekarang. Dah tak payah nak pergi HQ, lepas tu beratur panjang-panjang, habiskan masa, lepas tu angkat barang berat-berat pulak, sorting ikut order customer, pastu sibuk pulak nak ke post office.



Adeh, menaip je pun dah terasa panjang proses nya.


Sekarang ni semuanya di hujung jari. Customer order barang, kita pun login, klik-klik-klik, buat payment, dah siap.


Tapi rupanya Shaklee ambil inisiatif untuk memudahkan lagi ahli dan penggunanya. Dia introduce pulak eSell. Wahhh amende eSell tu kan? Macam best je.



Memang best pun!


Ahli Shaklee cuma perlu sediakan set-set yang dah mereka tetapkan, contohnya macam Set Kempis Perut ke, Set Bersalin ke. Lepas dah sediakan set-set atau produk-produk tertentu dalam eSell, ahli Shaklee atau SID dah boleh gunakan link tersebut dalam media sosial mahupun dalam blog. Dari link tu, customer cuma klik dan terus buat pembelian. Mudahnya la hai.


eSell ni bukan saja memudahkan ahli Shaklee, tetapi jugak customer Shaklee. Dengan eSell, customer sendiri yang boleh order barang melalui website Shaklee. Haa best kan? Customer sendiri dapat 'feel' macamana order secara online dan direct kepada pihak Shaklee. Tak payah dah nak tanya SID tu, dah order ke barang saya? Dah pos ke? Bila nak sampai? Order barang yang betul ke tak?


Anda juga dah tak payah susah-susah nak suruh orang itu ini PM anda di facebook, atau whatsapp anda, tanya panjang lebar. Unless kalau anda nak dapatkan konsultansi, SID Shaklee dengan hati yang terbuka akan menjawab segala pertanyaan anda berkaitan produk. Cuma pastikan anda bertanya kepada SID di mana anda membeli produk Shaklee daripadanya, orite?


Inshaallah nanti saya akan kongsikan cara-cara membeli melalui eSell. Sangat mudah, sangat simple.


Tetapi jika anda inginkan konsultansi, atau mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan produk Shaklee, jangan segan-segan untuk hubungi saya ok!






Shaklee Independent Distributor
ID 1001018
SMS/WhatsApp 01137081912


Klik sini untuk dapatkan info dan berita tentang produk Shaklee



Ingin tahu harga produk Shaklee? Sila klik sini



Daftarlah sebagai ahli Shaklee hari ini dan nikmati pelbagai kelebihannya!


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!