Tuesday, May 13

Congratulation!

Wah... hari ni aku dapat berita baik. Ada kawan2 aku yang sesama pregnant dah selamat bersalin pagi ni. Tahniah! Dua2 kawan aku ni bersalin awal dari EDD diorang. Yang sorang tu patutnya due 19 Mei kalau tak silap. Yang sorang lagi 1 Jun! Awal betul ek? Aku jugak yang masih menunggu2 hari baby girl ni nak keluar. Mungkin jugak dia nak ikut jejak langkah abang dia, keluar betul2 ikut EDD. Hm kalau macam tu aku ada dalam 10 hari lagi lah.

Entah dah ready ke belum aku ni nak jadi mummy kepada 2 org anak ek? Makin banyak tanggungjawab yang harus dipikul.

Ya Allah, jadikanlah aku ibu yang terbaik untuk anak2 ku. Berikan apa yang terbaik untuk anak2ku. Amin...
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!