Wednesday, September 10

Jurnal EBM 100908

Mama dah lama tak update jurnal EBM mama. Busy lah. Banyak kerja nak kena buat. Tapi pam tetap pam. Cuma tak update dalam blog ni aje lah. Hari ni pun mama agak busy. Kemuncak acara besar kat tempat kerja mama ni. Tapi dah habis dah tengah hari tadi. Ahhh legaaa. Thats why mama punya 'Mood Saya Hari Ini' ialah 'relieved'. Hehehe.

So, ni lah yang berjaya mama produced:

Pagi, pukul 7.40am: 7oz ++

Kemudian mama kena naik ke dewan annexe. Kena stay sana sampai pukul 1pm. Balik pulak mama terleka sikit ngadap pc ni. Hehehe. Masa nak sembahyang Zohor baru la mama pam lagi.

Tengah hari, 2.40pm: 7oz++

Teruk betul mama ni. Kalau la pam masa pukul 1 lebih tadi, boleh pam lagi sekali pukul 4pm. Takpelah.

Bersyukur. Alhamdulillah.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!