Monday, September 22

Jurnal EBM 190908 dan 2200908

19 Sept 2008

Mama pam sekali je hari ni. Sebab ambik half-day. Balik rumah menenagkan diri yang sakit hati. Hehe. Tapi, walaupun stres, mama dapat pam banyak jugak. Dalam 10oz gitu.

22 Sept 2008

Huhuhu. Hari ni boleh pulak tertinggal valve pam avent ku itu. Tertanggal masa rebus pam gamaknya. So mama tak dapat la nak guna pam. Terpaksa hand expressing. First time perah guna tangan ni. Hihi. Susah juga ye guna tangan. Mungkin sebab tak pernah buat, tak de pengalaman. So hasilnya amatlah sikit berbanding biasa. Alhamdulillah walaupun production nya kurang, syukurlah masih boleh perah susu.

Pagi: 4oz
Tengah hari: 3.5oz

Petang ni mama ada meeting sampai pukul 4.30. Entah sempat ke tidak nak perah untuk sesi petang nanti. Nak ngomel lama2 dalam blog pun tak sampat. Esoklah ye.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!