Thursday, September 18

Memperkenalkan....

P/S: Letak balik gambar ni jap atas request seorang sahabat yang tak sempat nak tgk gambar Irma.

Ha... ramai yang dok tanya mama mana la gambar Irma. Ni mama fulfill kan request diorang, siap up lagi. Gambar the whole family! Ada Atuk, Nenek, Auntie Baya, Auntie Adik, Mama, Irma, Abah dan Imran.


Gambar ni masa Auntie Adik konvo. 20 Julai 2008. Masa ni mama belum habis pantang pun lagi. Hahaha. Selamba je pi konvo. Ok. Hope semua yang request nak tengok Irma tu puas hati, walaupun bukan gambar yang latest.

Sebenarnya ambik gambar ni kat dalam dewan kuliah tempat Auntie Adik belajar. Masa tengah ambik gambar tu ramai la orang dok perhati. Yang Imran tangan dok terlambai2 semacam je tu ialah sebabnya masa tu dia nampak ada budak pegang belon spongebob kalau tak silap. Sibuk masa ambik gambar tu Imran dok kata, "nak, nak" sambil tunjuk2 kat belon tu. Ingatkan gambar ni tak jadi la. Rupa2nya inilah hasilnya. Not bad huh?

Oh ye. Atas sebab-sebab tertentu gambar ni hanya akan terpapar untuk beberapa hari aje. Lepas tu mama akan delete entri ini/buang gambar ini. Harap maklum.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!