Wednesday, January 14

Dah Sampai!

Setelah seminggu lebih mama menunggu, akhirnya sampai jugak!



Inilah dia!
Bungkusan yang mengujakan mama...

Bertambah teruja!

Inilah hasilnya!

Gambar-gambar yang mama order print dari eoe telah pun selamat sampai ke tangan mama pagi ni.

Kualitinya sangat memuaskan. Jenis kertas yang digunakan pun superb.

InsyaAllah, lepas ni boleh order kat sana lagi!

Well, kenapa sampai lambat sangat, anda tanya? Sebabnya mengikut kata courier company tu, alamat mama tak lengkap.

Memang, alamat tempat kerja mama ni memang susah sikit orang nak cari. Plus masa eoe call handphone mama, mama tak dengar. Mama ni pulak kalau nombor yang tak familiar mama takkan call back.

Lepas berdiskusi dengan orang eoe (diorang call mama balik untuk confirmkan alamat), mama minta diorang hantar ke tempat lama mama. Mama minta tolong kawan mama yang ambilkan dan pas pada orang lain nanti.

Dan inilah hasilnya! Mama sangat seronok. Tak sabar nak tunjuk kat abah.

FYI, mama dan abah tak pernah cuci gambar anak-anak lagi. Semuanya dalam PC. So bila dah ada hard copy ni memang tersangat lah seronok!

Thanks for the wonderful service, eoe!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!