Wednesday, March 4

Cerita CD Lun*atots 2

Sambungan kepada cerita ini. Malam tadi seperti yang dirancang, mama memakaikan Imran dan Irma CD Lunatots yang hanya dua keping kumiliki itu. Pakaikan pukul 7.30 malam sampai pukul 11.30 malam.

The result?

Marvelous! Setitis pun tak bocor. Mama belek-belek jugak bon-bon Irma dan Imran. Kering dan nyaman. Tapi tak sempat le nak tengok ada tanda merah-merah ke kat kulit diorang, terutamanya kat area peha tempat getah CD tu landing (paham ka explanation ku?). Almaklum masa mama tukarkan diaper tu anak-anak dah tertidur. Lampu pun dah tutup. So mama menukar diaper di dalam kesamaran cahaya lampu jalan je.

Tak sabar rasanya nak menunggu CD yang mama pre-order dari Lun*atots, yang ada 2 insert tu. Boleh le try pakai waktu malam.

Kawan-kawan yang lain yang ada guna CD ni, do share your experience ya!
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!