Thursday, March 19

Gambar@Genting

Aku tau gambar ni dah basi lama tapi nak letak gak. Tak kira.

Ni gambar masa pi Genting hari tu. Lambat tempek kat sini sebab aku baru je beli memory card reader. Cable untuk camera aku hilang tah kat mana.

So, layanzz...
Irma senyum sambil tunjuk giginya yang berjaya lukakan B mama dua batang itu.


Irma dan mama di atas monorail aka 'Keretapi Ulat'
Sila ignore mamanya yang selekeh dengan tudung senget-benget itu.


Imran yang kelaparan minum susu sambil berbaring di riba abah - dalam Keretapi Ulat gaks nih.


Dah dapat susu... eksyen takmo pandang kamera. Huh.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!