Wednesday, March 18

Tag Oleh As

Mama ditag oleh As.

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Permata Hati Mama - sebab asalnya blog ni nak cerita semuanya pasal anak-anak. Sekarang macam dah lari tajuk pulak. Macam-macam ada! Ahaks.


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://bungacintamama.blogspot.com
Asalnya nak letak permatahatimama.blogspot.com tapi dah ada tuanpunya. Kalau tak silap la.


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Apa-apa je la dik non... belasah je.


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Apasal pulak nak hapuskan?


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
As - blognya best. Ada je cerita pasal aktiviti hariannya.


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Opie
Cik Yan
Fid
Mimielola
Iszan



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!