Wednesday, September 2

Cuti Raya 2009

Haih. Entah kenapa seloww bebeno nak bukak blog ni (dan blog kengkawan).


Nak kata network ke, PC ke punya problem, kenapakah hanya blog saje yang lembs nak mamfus? Yang lain-lain laju je loading nya. Sungguh mak tak paham.


Anyway, baru je mengisi 'jadual cuti staf' kat ofis nih. Isi jadual aje, applynya belum lagik.


Insyaallah, cuti raya tahun ni bermula 18 September 2009 hinggalah 28 September 2009. 29hb baru mak start kerja.


Lama, kan?


Ni pun setelah menjalani sesi memujuk En Abah supaya cuti raya tahun ni tak amik lama-lama sangat. Kalau ikutkan En Abah, dia suruh cuti sampai 2 Oktober!


Segan le mak nak cuti lama-lama. Boleh gitu? Hehehe.



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!