Tuesday, September 8

Terlepas!

Weekend yang panjang.


So pagi tadi adalah agak liat untuk bangun.


Sampai terlepas sahur! Huhu.


Sudahlah tekakku rasa agak perit hari ni. Kononnya masa sahur nak minum air masak banyak-banyaklah. Sekali bila bangun, dah 6.15 pagi daaa....


Hm... semalam hajat di hati nak la pi amik spec yang sepatutnya dapat hari Jumaat lepas. Tapi diorang suruh amik hari Isnin. So pi la Jus.co Cheras Selatan dengan semangat berkobar-kobar nak dapat spec walaupun cokia tapi baru.


Sekali tu dia kata belum siap lagi! Dush!


Rabu baru dapat. Katanya, spec tu asalnya dah siap dah. Tapi bila dia check semula, spring spec tu tak berapa elok pulak. So diorang kena order yang baru. Aiseh.


Takpelah. Rabu pun Rabu lah. Selama ni boleh bersabar dengan spec yang patah ni, takkan la lagi 2 hari pun takleh tunggu kan?


Walaupun dah beli spec baru, niat di hati nak pakai contact lens. Hihi. Kata orang, kalau pakai lens power tu susah sikit nak bertambah. Betul ke?


Power mak dah naik banyak, nyah. Dah serupa macam warga emas power mataku ini.


Tapi ada orang kata, mak tak cun kalo pakai contact lens (macamlah cun kalau pakai spec pun. kahkahkah). Katanya nampak terlebih kejepunan gitu. Huhu. Apakah?



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!