Thursday, November 26

Selamat Hari Raya Haji

Sikitnya orang kat ofis hari ni. Yang lain-lain semua pakat cuti dah. Bila ofis senyap sunyi begini, mulalah mata pun menjadi berat. *Yawn*


Korang balik kampung tak Raya Haji ni? Saya stay di Cheras rasanya. Tak de pulak tanda-tanda En Abah mengajak pulang ke Seremban. Lagipun minggu lepas dah balik. Minggu depan pun balik lagi. SIL saya kahwin. So, bagi chance lah ye En Abah *kenyit mata kat En Abah*.


Saya nak ambil kesempatan nak ucapkan Selamat Hari Raya Haji kat semua kawan-kawan (macam ucapan Sampaikan Salam kat radio pulak :P). Yang memandu pulang ke kampung tu, bawak kereta elok-elok okeh?


Hm... saya masih berharap supaya tempat kerja saya ni keluarkan announcement dapat half day hari ni. Hihi. Raya Puasa hari tu Big Boss yang paling besar bagi staf-staf half day. Seronoknya diorang. Hopefully Raya Haji kali ni pun dapatla jugak.


Kalau masih ada entri mengarut saya petang-petang karang, itu bermaksud yang kitorang tak dapat hal day lah tu.



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!