Thursday, January 28

Bye Bye & Welcome

Bye Bye Kancil merah yang bergegar-gegar-rasa-macam-boleh-terburai-bila-bila-masa. Sudah sampai masanya kamu menjadi milik orang lain.


Welcome Kenari hijau milik adik saya yang saya pinjam aje sebab belum mampu nak beli second car. Selamat memberikan khidmat kepada saya.


Berita tak berapa penting yang lain - Teman tak berapa baru saya sudah tak berjoget-joget lagi kat dalam kereta. Hanya mampu jadi hiasan yang dah keras kejung aje. Gara-gara anak dara yang menggodek habis teman saya tu. Huhu.




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!