Thursday, January 21

Hati-Hati Ya

Ada seorang ex-officemate saya masa kat ofis lama dulu kena H1N1. Ye, H1N1 dah memulakan aktivitinya semula.


Mula dengan demam biasa-biasa saja. Lepas tu katanya menggigil satu badan. Lemah-lemah. Doktor check, ada virus. Tak lama lepas tu ada infection kat paru-paru. Last time saya dengar berita, dia koma dan ditempatkan kat ICU PPUM.


Oh my.


Ada dua current officemate yang pergi melawat sebelum dia koma tu. Sorang tu, Alhamdulillah dah pi check, negatif. Maknanya tak berjangkit la H1N1 tu kat dia. Yang lagi sorang cuti pulak hari ni. Pi klinik kot. Hopefully negatif le jugak.


Just nak inform kat kawan-kawan, kalau demam tu cepat-cepat pi klinik ya.




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!