Friday, February 5

Fuhh....

Setelah beberapa hari hidup kesunyian kerana line Internet yang mengalahkan kura-kura, akhirnya pagi ini dapat jugak saya masuk ke blogger. Hopefully sepanjang hari la ok.


Saya ingatkan PC saya prob ke hape, rupanya memang satu tempat kerja saya internet nya lems nak mati. Semalam masa ada discussion, time nak tengok website agensi gomen, Ya Allah... slow gila! Discussion pun jadi laama la kekdahnya.


So, hopefully hari ni dapat le mak jengah-jengah rumah kawan-kawan yang tak dapek mak nak jengah semalam.



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!