Thursday, April 15

Sangap

Makin hari makin takde idea yang nak dibebelkan kat dalam blog ni. Mungkin sebab adanya halangan-halangan tertentu yang buatkan mood berblogging tah ke mana.


Minggu ni mungkin pulang ke Seremban. Dah dua minggu tak ke sana. Mesti En Abah dah homesick :P


Banyak benda bermain dalam kepala saya sekarang ni. Serabut betul rasanya. Huhu. Untuk mengurangkan serabut, saya godek-godek folder dalam PC saya dan tengok gambar-gambar ni :)






















Punyalah sangap sampai tak koser nak letak watermark. Huhu.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!