Wednesday, July 21

Gerhana

Ok. Saya dah tengok.




Ceritanya best. Tapi, sila jangan compare dengan novel --> ayat common.


Yang kelakarnya, En Abah boleh kata pulak, dia takmo tengok Breaking Dawn lepas ni. Sebab nyampah dengan Bella. Suka-suki kejap nak Edward, kejap nak Jacob. Haha. En Abah emo pulak lepas habis tengok wayang.


Honestly, kalau dalam novel, saya memang sangat suka Edward. Sweet, romantic, protective and sangat mencairkan jiwa raga beta ok.


Tapi version wayang, sorry. Tah le. Rasa macam lakonan Robert Pattinson 'tak sampai' kat saya. No offense ye team Edward :)


Bab paling best dalam Eclipse bagi saya ialah tang 'perang' antara the new-borns dengan the Cullens plus werewolves tu. Yang lain-lain tu, sila refer kat novel lagi feel kot. (Tadi kata jangan compare dengan novel ek? Apa daa Zety?)


Next project: Despicable Me. Tah bila nak tengok tak tau le. 




Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!