Monday, August 16

Pinter Pinter Lit-les Sta

Pinter pinter lit-les star
How I *^%##()&^% are
Up ebev *^%##&( high
Like a *^$%#^&(( sky
Pinter pinter lit-les star
How I &%$^*(*&$^ are...


Pandai!!!! *clap clap clap*



Ini ialah hobi Irma di masa lapang sekarang ni. Dia nyanyi lagu Twinkle Twinkle Little Star sorang-sorang. Pastu puji diri sendiri pandai. Ekekeke.


Erm... adakah budak lelaki memang malu-malu nak nyanyi? Hehehe. Sebabnya, kalau suruh Imran nyanyi lagu 'Pinter-Pinter' tu terus dia cakap, "Abang tak tau arr..."


Tapi kalau kita nyanyi sama-sama dengan dia, pastu tang perkataan hujung tu kita senyap, pandai pulak dia sambung. Contohnya kalau saya nyanyi "Twinkle Twinkle Little~", nanti cepat-cepat dia sambung "~Tar". Hehehe.


Imran sekarang dalam proses potty train. Ye, memang agak lambat. Different kids, different pace, kan? Potty train masih tak dapat nak berjalan sepenuh masa. Cuma time malam (until sebelum tidur) dan weekend sahaja. Time ayah saya jaga saya redhakan ajelah pakai diapers. Kesian kat ayah.


So far, dia masih belum boleh nak bagitau bila dia nak kencing. Bila dah terbabas baru bagitau. Kalau terlambat sikit je kita bawa dia ke toilet every 15-30 minutes, ready ajelah nak mengelap lantai. Hehehe.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!