Friday, September 3

Missed Call

Malam tadi ada 2 missed calls kat handphone saya nih. Dalam pukul 11.15 gitu. Saya kat toilet kot masa tu. Nombornya saya tak kenal. So, saya ignore aje lah. Koser nak call balik. Dah la memalam buta kan.


Pagi tadi tah macamana lupa pulak nak lock keypad handphone masa simpan handphone dalam handbag. Sampai ofis cek tengok2 ehhh saya ter-call pulak nombor malam tadi. Hm takpelah kot.


Few minutes later, dapat panggilan dari nombor tu. So saya jawab la. Dia kata nak cakap dengan Zainuddin. Saya cakap le salah nombor. Lepas tu, orang tu (perempuan) macam tak percaya pulak. Asyik cakap, "ye ke? ye ke?" as if saya ni nak sorokkan si Zainuddin tu.


Dia asyik kata la, ni nombor yang dia biasa call. Zainuddin tu dulu kerja Seremban la apa la. Segala sejarah dia cerita. Saya tetaplah menafikan saya tak kenal orang nama Zainuddin. Zinedine Zidane saya kenal la. Ok tu jawab dalam hati :)


Tapi dia tetap dengan skrip "ye ke?" dia. Terpaksa la saya explain panjang lebar yang nombor saya ni agak baru jugak la. Ada la dalam 5-6 bulan gitu. Agaknya En Zainuddin tu dah lama tak aktifkan nombor ni, tu yang Celcom cancelkan nombor dia and jual balik kot. 


Nasib baik la dia terima explanation saya. Kot tak percaya jugak, tak tau le. Kot dia ingat saya ni bercinta dengan Zainuddin tu ke, kena hambur sumpah seranah ke kan tak ke naya. Hihi.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!