Thursday, October 21

Jem dan Roti

Pagi ni saya agak lewat sampai ke ofis. Biasanya dalam 7.45 pagi saya dah punch card. Tapi hari ni pukul 8.15 pagi saya sedang terhegeh-hegeh parking kereta.


Jem makin menjadi-jadi pulak rasanya sejak akhir-akhir ni.


Kat area rumah saya aje dah start jem sebab tengah ada satu petrol pump dalam pembinaan. Habis satu lane kiri tu ditutupnya.




Dah lama tak jem kat tol Metramac tu. Tup-tup hari ni pulak jem macam hapa. Betul-betul lepas palang tol tu dah start jem. Penat makcik main clutch!


Hopefully petang ni idak le jem sangat. Penat lah!



Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!