Wednesday, October 27

Pewut Bonch

Ada satu malam tu kami sefamily duduk bersantai tengok TV. Tiba-tiba Irma datang ke saya lalu me-landing-kan tangannya kat salah satu area di badan saya. Lepas tu dia cakap sambil meraba-raba dan memicit-micit bahagian tersebut,


"Besarnye pewut mama. Mama banyak matan te?"


Adoi la hai anakku. Itu bukan perut Mama le sayang. Itu B Mama! Sampai bila-bila pun memang besar takkan kempis-kempis. Hahahaha.


Oh, by the way, tahap bonch perut ku ini memang makin menjadi-jadi le pulak. So statement Irma tu tak salah. Cuma tangan tu je. Salah landing. Kihkihkih.


Image googled


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!