Wednesday, June 1

Nota Rawak

  1. Entah kenapa pregnant kali ni buat aku saaaaangat malas nak update blog. Eh, ada kena mengena ke ek? Entah. Agaknya la kot :P

  2. Hari tu Irma turun tingkat bawah sorang-sorang lagi. Masa tu En Abah belum balik so lampu kat bawah biar terbukak. Lepas tu tetiba je Irma melalak tak ingat dunia. Bila tanya dia, dia kata "Mr Bean pandang Irma! Mr Bean tu jahat! Irma tatot!" Hok aloh. Kebetulan masa tu dia baru je dapat mainan Mr Bean KFC tu. Tapi dia kata Mr Bean yang pandang dia tu Mr Bean lain. Mr Bean mana pulak yang dok pandang Irma ni weh? Cuak pulak haku.

  3. En Abah sangat busy sekarang ni. Dah berapa malam dah balik lambat. Malam tadi pukul 3 pagi baru sampai rumah. Pukul 6.30 dah bangun balik. Sian tengok En Abah kepenatan.

  4. Niat nak balik ke 'sarang' sendiri dah makin membuak-buak sekarang ni. Hopefully tercapailah niat kami laki-bini nak sambut raya kat rumah sendiri :)

  5. Alhamdulillah makin murah rezeki akhir-akhir ni. Makin dipermudahkan jalan. Rezeki baby no 3 agaknya :)

  6. Sejak masuk 2nd trimester ni cepat bebeno rasa lapar. Tensi hokeh. Ye lah haku kan kena jaga makan dan berat badan. Tapi kalo dah every 3 hours perut bunyik-bunyik, siap loya-loya pulak kalau tak ngunyah apa-apa, camno? Tensi sungguh.

  7. Sedang dalam usaha banyakkan minum air masak. Takmo la fail MGTT nanti. Haih. BP pun kena test tetiap hari. So far nampaknya ok kot.






Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!