Tuesday, June 21

Puasa & 5S

Hari ni 1st day puasa ganti. Haha gila lambat ah ganti puasa. Takpe takpe yang penting ganti kan? 


Hari ni jugak 1st time puasa semenjak pregnant baby no 3 ni. Pagi tadi Alhamdulillah sempat le sahur ala kadar. Pukul 9 pagi perut haku dah mula bunyi-bunyi. Lapar tu satu hal la kan. Tak kisah le sebab puasa. Ni datang sekali dengan pakej angin dan kunjungan tanpa henti ke toilet. Dah berapa hari dah gini. Tension woo.


Hari ni jugak satu opis sibuk buat last minute preparation untuk audit 5S esok. Kali ni diorang nak cek workstation pulak. Haih. Tang wprkstation ni memang banyakkkk le yang nak kena kemas. Meja penuh dengan fail, kena bagi kosong. Laci punyalah penuh dengan barang, kena susun elok-elok. Even bakul sampah pun kena buat tempat parking & label dia. Eheh. Layan je la labu.


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!